fredag 20 oktober 2017

Information!

Har du missat att anmäla till simträning?

Den nya period av simträning har startat. Om ni har missat att anmäla sig till träning kan ni gör det via att klicka på länken och anmäla sig. Det kommer att ske kontroll på träningar. Ni kan betala för denna periods träning direkt med kort eller välja att betala via banken.

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={B5CBB72F-7891-4945-BAF2-A182B6A65805}

Engagera dig i föreningen

Vi har ett stort behöv av medlemsengagemang för att kunna utveckla verksamheten. Den som skiljer den kommersiella verksamhet från den ideella verksamhet är just engagemanget från medlemmar i verksamheten. Den första sätt att ni kan engagera dig är att bli en vuxencrawl instruktör. Här har vi ett stark behöv av ledare. Vuxencrawl är ett sätt att rekrytera flera medlemmar till våra simträningar. Du kan assistera i crawlundervisningen och får en annan förståelse för din egen simteknik eller om du har möjlighet kan leda en crawlgrupp tillsammans med en annan person. Alla nivåer av engagemang hjälper även om du kan bara 1 timme i veckan eller fler.

En annan sätt att engagera dig är att engagera dig i kommittéarbete. Vi har försökt att dra igång arbete genom att bygga en kommitté till just öppet vatten/triathlon, men i dagens läge har ingen medlemmar anmält sitt intresse att var med. Det är kommittéer som tillsammans med föreningens anställd som leder utvecklingen av föreningen. En kommitté ansvar för planering och aktiviteter inom verksamheten.

Om du är intresserad att engagera dig på något sätt, kontakta matthew@skran.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar